Deuren: Stijlvol en topkwaliteit

De voordeur is het visitekaartje van je woning. Ook tussen- en achterdeuren bepalen voor een groot deel de uitstraling van je huis. Deuren van Montifix geniet je een leven lang van uitstekende kwaliteit. Een deur die beschermt tegen weer, geluidsoverlast en ongewilde bezoekers.

Moderne voordeuren

Houd je van modern en geef je de voorkeur aan een duidelijke, rechtlijnige vormtaal in huis? Dan bent je bij ons aan het juiste adres.
Met heldere lijnen en strakke vormen beperkt de modelserie Modern zich tot de essentie. Vertaald naar jouw woonstijl betekent dat: afzonderlijke, bewust gekozen designelementen, bescheiden accessoires en een decente kleurkeuze.

Een kunststof achterdeur moet

bij je huis passen, maar ook bij je tuin

In tegenstelling tot een voordeur, moet een achterdeur vaak wel transparant zijn. Een kunststof achterdeur kan daarom voor een groot deel uit doorzichtig glas bestaan. Zo kun je van tuin genieten of een oogje in het zeil houden op de kinderen.

Alles lijnt met elkaar

Een achterdeur bestaat vaak niet volledig uit glas. Als je huis een borstwering heeft, kun je deze lijn door laten voeren in de kunststof achterdeur. De borstwering van de deur wordt even hoog gemaakt als de glaslijn van je huis. Hierdoor ontstaat er een mooi geheel. Voor dit onderste deel van je deur heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een kunststof stapeldorpel dat niet van hout te onderscheiden is. Zo’n kunststof stapeldorpel biedt voordelen ten opzichte van een houten dorpel. Montifix freest namelijk een kunststof paneel uit. Achter de fraaie look van opgestapelde planken, schuilt een groot oppervlak. Hierdoor is de isolatie stukke beter. Deze borstwering is bovendien veel beter bestand tegen weersomstandigheden. 
Bij een achterdeur kopen is het dus belangrijk dat je de juiste keuzes maakt. Ga jij liever voor een moderne uitstraling? Dan biedt Montifix een perfecte strak paneel. Uiteraard is de isolatie hiervan ook uitstekend.

Huiskamer doortrekken naar de tuin

Als je optimaal wilt genieten van je tuin is de keuze voor openslaande tuindeuren perfect. Hiermee creƫer je een ruime doorloop naar buiten zodat je extra van de frisse lucht en de zon kunt genieten. Ook op een balkon is dit toepasbaar. Zo kun je optimaal genieten van de buitenlucht. Niet alleen tuindeuren zijn een goede oplossing om je huiskamer door te trekken naar je tuin. Ook schuifpuien van Montifix kunnen op maat worden gemaakt en gezet om dit te realiseren.